Saturday, July 18, 2009

hidupku gila gila....

aih.... sesi confession.... nop lah... akan bermula... its more seakan luahan hati lah yer....
maybe org kata.. "eh blog u ni.... apa? ada luahan hati..., ada design... x professional la..."
i jawab...." blog title i apa? me, me, nothing else kan??? so its bout me lah! hishhh!"

so tutup pasal tu.....
huhuh
hidup i.... ok...
but then macam porak peranda sket sejak kehadiran dia!
owh! impact yang sangat besar dalam kehidupan i.....
i memang lah ok saja (SEJHA utk bahasa mak ayam hadith, hehe)tapi hati di dalam siapa yang tahu?
huh.

memang semua peluang yang hadir tak menunggu i, kengkadang pergi meninggalkan i.... tapi i rasa apa yang terjadi... ada hikmah....
thanx for kengkawan yang memahami situasi i....
thanx u....

mudah utk i memaafkan seseorang.... tapi hidup i hancur!
huh....
lepas satu satu.... drama!
adeh dah tak larat dah...,...

yang i tau sekarang, masa i mengejar cita cita sudah bemula secara serious!
huh!!!!! dah dah.... dah malas dah nak sentuh soal soal feeling ni..... aiyerrrrr boleh termuntahlahhhhhhhh!!!!!!!!!!!(jerit cara mama raz!)

apa yang tertinggal yang i tak le grab balik dalam hidup i.... ok lah i pasrah.... kesilapannya datang dari i jugak bila dikaji balik.... kan?
haha...

mujur job banyak lagi.... yesss! i suka! gimme work babeh~! huhu...
k lah.... huh lepas juga sesi luahan rasa yang tak lah se emotional yang i sangka sangkakan! hehe!
bye take care!!!!! muaaaaaaaaaaaaaahx!

No comments: