Saturday, July 25, 2009

when people think....

when people think i like them, but im not......
i hate this...! pleeeze... yes..., maybe im friendly, and sometimes extra friendly.....
but please appreciate my frienship.... when im friendly to you, thats not mean that i like u in special way..... i know maybe im not pretty but my heart more matured than u all.
when people think im the one who break one relationship. but im not
shit...., im not..... pleese buat research sebelum tuduh.... come on la man..... think! think!
when im become a best fren of one couple, besar tanggungjawab i.... as a frens, penasihat and everything..... the when diorang break up... i disalahkan sebab i jd penghasut! tolonglah.... 2 2 pun aku tak taste!
when people think i try to flirt with them in YM, FBchat, but im not......
ting! im sad! shit.... maybe i have to shout my mouth off afta this..... tq for the thought.... thats not true.... but the thought make me matured! just frens... whether u knoe i like u or not, im not try to flirt with u.... just chat! ordinary chat!!!!!! i knoe who i am!

Friday, July 24, 2009

a photoshoot and collection...

huh... got a lot work to do...
a collection to be shoot on early next month....
erk.... nak muntah weyyy!
tapi its good to me....
bertambah collection aku!
hiks!

doakan collection i menjadi....
there will be 3 collection... a mysterious desire.... collection of 6....
a rising of the batik phoenix.... collection of 2
and a sassy summer cruise.... collection of 4

amin....

bila menjadi pengganti

ok....
pernah tak jadi pengganti???
i mean in relationship...

k, this is one story...
apakah perasaan anda...

seorang lelaki mencari ex nya...
setelah dia bergaduh dengan lovernya...
dan apa yang dilakukan ialah berhubungan balik seperti biasa seprti tiada apayang berlaku... i mean seperti biasa masa iorang couple dulu...

then ex dia pelik lah....
sebab dalam berkasih sayang bersama.... lelaki ini menceritakan masalah dia ngan lover dia....

pelik.... dlam masa yang sama... lelaki ini menunjukkan dan mencurahkan segala kasih sayangnya kepada ex nya.... beli bunga....masakkan makanan.... hantar kemana saja ex dia nak pegi.... and banyak lagi yang tak perlu diceritakan....

bila ex dia fikirkan balik.... apa yang lelaki ini nak.... ialah pengganti... tempat mencurahkan kasih sayang... dan dia sedih kerana menjadi tempat kedua....

Wednesday, July 22, 2009

short one shoulder kaftan


with satin silk and shiffon silk roses!

my inpiration!







haha... like the costume... like her....
pic: www.britneyspears.com

Saturday, July 18, 2009

hidupku gila gila....

aih.... sesi confession.... nop lah... akan bermula... its more seakan luahan hati lah yer....
maybe org kata.. "eh blog u ni.... apa? ada luahan hati..., ada design... x professional la..."
i jawab...." blog title i apa? me, me, nothing else kan??? so its bout me lah! hishhh!"

so tutup pasal tu.....
huhuh
hidup i.... ok...
but then macam porak peranda sket sejak kehadiran dia!
owh! impact yang sangat besar dalam kehidupan i.....
i memang lah ok saja (SEJHA utk bahasa mak ayam hadith, hehe)tapi hati di dalam siapa yang tahu?
huh.

memang semua peluang yang hadir tak menunggu i, kengkadang pergi meninggalkan i.... tapi i rasa apa yang terjadi... ada hikmah....
thanx for kengkawan yang memahami situasi i....
thanx u....

mudah utk i memaafkan seseorang.... tapi hidup i hancur!
huh....
lepas satu satu.... drama!
adeh dah tak larat dah...,...

yang i tau sekarang, masa i mengejar cita cita sudah bemula secara serious!
huh!!!!! dah dah.... dah malas dah nak sentuh soal soal feeling ni..... aiyerrrrr boleh termuntahlahhhhhhhh!!!!!!!!!!!(jerit cara mama raz!)

apa yang tertinggal yang i tak le grab balik dalam hidup i.... ok lah i pasrah.... kesilapannya datang dari i jugak bila dikaji balik.... kan?
haha...

mujur job banyak lagi.... yesss! i suka! gimme work babeh~! huhu...
k lah.... huh lepas juga sesi luahan rasa yang tak lah se emotional yang i sangka sangkakan! hehe!
bye take care!!!!! muaaaaaaaaaaaaaahx!

Thursday, July 16, 2009

wedding in paris!


this is not invitation!

siot bebudak nih...

dinch la!

akunya lagi tidak married kepada sesiapa dong!

cuma tergelak gelak sambil terguling guling azab sambil menjerit aiiiiyoooooh~!

tolong satttttt! jangan buat spekulasi sebegitu, tidaklah sehat untuk saya....!

elyana engagement

place: jeumpa de ramo, bangsar...
congrats to elyana and khairul 4 the engagement!
congrats to zery zamry 4 the beautiful outfit!
congrats to zuhairy 4 the event!
i tlg tlg je
since i dun have words to say, enjoy the pic!

makan makan

e'eh... lantai patah!

the pelamin

kat pool

kat bilik selepas katil patah!

Thursday, July 02, 2009

DIRA ABU ZAHAR in AZFAR RANI

berita harian rafflesia party....
dark grey taffetta with deep purple shiffon coaktail dress..
wait... im waiting for the full pic...