Thursday, January 01, 2009

review hidup i tahun 2008

tak tau lah kenapa i nak sangat taip entry ni....
tapi i have to do this.......


utk hidup i tahun lepas....


kita kupas satu satu


love

-bukannnya apa..... i dah banyak berkorban..... duit, feeling, apa apalah....
tapi..... takde apa apa hasil..... membazir je......
memanglah tak baik i ckp membazir.... kerana itu ikhtiar i..... tapi its too much......

-macam macam orang i jumpa....., ada yang mengikis, ada yang tak leh terima my past story, tak bley accept who i am.... tak bley itulah, inilahh...... huh...... penat...... i dah jumpa macam macam perangai..... baran...... jiwang sangat....... huh..... takotlah.....
kadang kadang rasa serik nak cari cinta......
tapi,..... bak bunyi lagu dari message tone afnan.... "all we need is love...."

seingat i pada 31 december 2007..... masa tu lokasi.... dalam kereta bob.... with adly....
i cakp azam i adalah untuk mendapatkan cinta..... iaitu dengan mencari lover yang sesuai....
kkerana i tahu setiap manusia di muka bumi tuhan yang bertuah ini ada pasangan masing masing.....

tapi sayangnya..... 2008 berakhir dengan begitu sahaja....
all peluang yang datang i kutip dan guna....
tapi orang kata "dah bukan jodoh, nak wat macamana....."
huhu
memang betul......

harap harap 2009 akan membawa seri di dalam hidup i......
datanglah cinta!!!



kesihatan

- ok je..... takde apa apa pun yang nak diceritakan.....
berat badan maintain....
huhuh.....


pelajaran

-uiks,..... ni yang takot ni.....
huhu
agak merosot......
hmmmmm......
tu tak perlulah i jelaskan kat sini kenapa.....
thats is so personal......


hubungan

-ngan kengkawan ok....
-nagn family pun ok.....
ok lah......



penah tak tengah seronok menaip.....
tiba tiba rasa penat....
hahahaha
nanti i update lagi malam kang ea....
ni nak g KL sambut burfday mak iteq~!!!! huhuhu
happy burfday mak iteq!!!!
and happy belated burfday to zery and ezra.....!

No comments: