Thursday, January 29, 2009

ok.... this is it!

time ni i dah kat shah alam...
setelah di puchong selama 5 hari
umah parents

dan kat puchong berlaku lah beberapa kegagalan.... i takmo cakap....
tapi.... dalam kegagalan..... ada yang baiknya.....

huhuh.....
_________________________



kat kunci pertama adalah ... SUSU!



yezzzz...
i berjaya mengawal k-t-g-h-n a-k-h-l!!!!

yezzzz!!!
i dah cuba macam macam...

sampai satu hari tu i makan suku biji tembikai...,
dua potong betik....
dua potong agar agar.....
dan satu gelas mangga susu...

ayakkk! takot

dah macam shrek dah.... hehehe....



tapi tanpa i sedari.... SUSU adalah segalanya!!!
huhu
tapi gemuk lah i...

takpe.....
huhu...

______________________________________________________


kata kunci kedua adalah KABU!!!



huhu...
he really really nakal.....
lari sana lari sini....
geget sana geget sini
huhhu

but im so happy that tuhan turunkan lagi satu makhluk yang mengembirakan family i selain dari SABU.....

huhuhu....

_______________________________________


kata kunci ketiga..... KINI!!!
lagu feminin lah
banyak makna....
banyak sebab....
huhu
takleh citer skangg....!

__________________________________________


tu lah
kata orang dalam kegagalan hidup, ada gak kejeyaan.....
huhu
tapi i pelik kenapa skang.....
bila bende happy ke, bende buruk ke.... yang berlaku kat i......
i sentiasa senyum....... tak sedeh lagsung.....
i tak cucuk BOTOX tau.....
hahahahaha.....


toink toink..... bubye...

No comments: