Sunday, January 11, 2009

kene halau!

hahaha.....
td pagi..... i bangun... g klas design bersama prof kalsom muda.....
then..... kitorang kene present apa yang kitorang dah ada untuk inspiration kitorang semester ni.....
urmmmm....

yang ironinya.....
ha,,,,, i tak bawak apa apa...... huh! masalah ni......
duk pulak kat sebelah rosemariya..... duk ckp kat dia "alahai....!"
panas bontot ea.......
i tak bawak apa apa bahan bukannya apa..... sebab i dah tukar my inspuration and the new inspiration i tak proceed lagi ngan prof kalsom..... urgh!!!!
then bila sampai turn i.......
hurm.... i ke depan ngan buku nota i....
dan....!

"azfar, kalau u tak bawak apa-apa..... get out from my class...!"
"urm.... tapi sya belum proceed la...."
"get out... i dun wanna talk to you"
"tapi... say......."
"jangan tanya apa apa"
"okay"

huh.... geram..... tapi tak leh wat pe.....
dia lecturer i.....
yang paling i hormat.....
i sayang dia...
tapi hari ini bukan nasib i....
huhuhu

then i pegi ke cafe ngan sandra....
then ke bengkel bertemu pn ijan regarding jadual i yang kelam kabut clash!!!!
tu je....
i tak tension pown ttg hal ni...
tp ianya adalah pengajaran buat i dan semua...

"datang kelas lain kali buat keje....
kalau tak at keje baik tak datang klas!!
tapi kalu tak datang klas....
nanti kene marah.....
oklah....so datanglah kelas walaupun tak wat keje,
kene marah pun xpe,...
asalkan attendance jalan..... hahahahahaha"

bubye.....

1 comment:

AfnanShahrim said...

yeahhhh~~
attendance penting !
i penah kne same cam u kne but naseb baik i dh sign so that i kua bilik ngan muke happy..
tyme 2 subject BEL.hehehe i benci lect 2 asyik aim i je..