Tuesday, December 30, 2008

feedback to nan's entry

setelah i baca blog nan.... hmmm....
i thik i wanna give my view....
ni link entry nya... klik sini
hmmm....

MEMANG BEST HIDUP SINGLE....
memang tak dinafikan memang best.... why??
sebab pendapat i..... kalau single.... leh flirt, kenal kenal org baru... hmmm maybe leh scndal scandal.....
hehe...

memang best takde kongkongan oleh lover/bf/gf.....
best gak sbb kita bebas bergerak ke mana mana yangkita suka tanpa memikirka perasaan lover/bf/gf....
TAPI.....
hmmmm.... susah nak cakap...
hanya orang yang pernahbercinta yang tahu perasaan yang i nak ckap ni...
kalu anda tidak pernah bercinta atau pernah mempunyai lover, anda tidak akan faham perasaan ni, dan mungkin tidak menyetujuinya.....
ok.... pernah hadapi tak situasi ni....
1] duk kat umah sengsorang tepi tingkap kat dalam bilik....
gelapkan satu rumah, memandang ke luar tingkap.... sambil memegang handphone (berharap orang yang dicintai msg msg or call) dan minuman k---s! dan kemudian memasang lagu yang sedeh sedeh..... hm.... kemudian bia kepala dah weng....hmmm.... nangis...! hish.... teringat kisah lama, etc...
2] duduk di sit belakang kereta.... manakala sit depan adalah kawan dan lover dia.... diorang gaduh, tiba tiba rasa rindu nak gaduh ngan yang tersayang.... hehe jiwa kacau!
so.... i rasa memang i nak happy2 hidup single, but hen bila i berazam je.... ada je halangan....
tak tau lah....
ada orang baru nak kenal la...
hish
so.... i rasa i happy..... tapi kadang kadang pretend to be happy...

No comments: