Friday, December 12, 2008

duta pavilion..... gila tak...??

hmmm..ari sabtu lepepas g umah grandma i,bapak i anta terus g pavilion kl.....,
semata-mata untuk ke marketplace malamnya....
so... seawal pukul 1020.. i dah berada di starbucks... hmmm awal kan??
dan choc cream iceblended menjadi pilihan disampig membuat sketch utk customer i.....

then sementara unggu afnan datang kul 4.... dan menunggu janji palsu hellis utk datang.... i jalan jalan.... and what i found is a very amazing display at tangs.... huhu
i like..... round 2!!!!!
more ice blended!!!! hahaha..... lagi skali duduk kat starbucks..... hehe...
then afnan sampai..... and sambil berual ngan afanan dan rakannya yang bekerja di tangs....
eyhhhh....
ada parade jualan jimat malaysia...!
hmmmmm menarik parade ni....
theres 4 women in 'vegas girl' costume!
giving a jualan jimat malaysia punya batch... huhu
and ada dua arg lelaki yang memakai costume 'british guard' and 'clown...
pown bagi batch gak....
i pown dapat...
hehe....
this is the gamba....hm...... jalan jalan ngan afnan then penat
asa ingin lepak lagi....
coffee bean pulak....!
hehehehe....
coffee, coffee, coffee!!
and the cuaca is sangat selesa.... mendung berangin gitu...!

thennnn, ada live band pulak.....
hmmm....
lagu 'widuri', and hmmm i tak ingatt....

this is pix of me and afnan.....


hmm... hari sudah malm.....
dan agenda lepak.... berpidah ke....
TGI friday!!!!
this is berry margarita that afnan order.....
yummy!!!!!
then AJ and sham datang....
diorang makan kat pizza hut... with valerie and euness(betul ke ejaan??)
lepas antar afnan balik ke taxi dan sebelum i beransur ke area blue boy....
i sempat merakamkan christmas tree yang cantik ni.....
so apa pendapat u all??
lepak di pavilion from 1030am to 1000pm....
gila tak??
wanna join me??
huhu...
come on!!!!!

No comments: