Thursday, August 14, 2008

hishhh.... ,malasnya aku ni.....

minggu ni.... i tak tau kenapa.... i banyak gila ponteng klas.....

isnin...... CAD(pergi....) RMD(pergi)

selasa...... PATTERN(ponteng) REPORT WRITING(ponteng) FRENCH LANGUAGE(pergi)

rabu...... DESIGN(pergi) PACKAGING(droppp....) EMBELISHMENT(ponteng...)

khamis...... ILLUSTRATION(pergi...) PHILOSOPHY(Ponteng...... sah sah aku tgh menaip ni masa kelas ni tapi i kat cc!!..) hhuh....

entahlah..... what do you think????


pastu banyak plak masalah.... ada orang wat perangai.... huh.... benci

hati dia je ke kena jaga??? hello.... puhleezzzz!!!!!

tapi i puas hatilah sbb ari rabu masa kelas FASHION DESIGN pn. Hasmah..... i sorang je yang cukup 40 skecthes..... story board.... mood board.... lengkap presentation dengan baju sem lepas, highheels.... and sunglass as a fasion item for this sem.... huh?? semangat kan??? penangan tak tido..... huhuhuhu....... dan tak lupa bakul kayu yang berfungsi sebagai inspirasi i..... anyaman.....

lalalala..... huhu.... matilah dalam kepala i ni anyaman je yang ada......


daaaaa, i saje je post entry ni....... buhsannnnn!

k lah.... jaga diri u ols.....

adiossss!

ceni lah keadaan i kalau i malas....

rindu plak kat kucing i kat umah.......

1 comment:

shafizal said...

aiyooohhhh

pose kucing tu, sama macam you time malas. huahuahuhua....

nasihat I: jangan ponteng klas. biar sampai lambat daripada tak pergi klas. kalau lecturer halau, takper, tu lagi bagus. then terus ke cc. hehehee