Wednesday, June 18, 2008

Penantian satu penyeksaan…. Is that true????

Statement di atas adalah sangat disetujui oleh i sendiri!!!!!! Ataukah… adakah anda gemar menanti??? Atau sabar menanti??? Huhuhu… tak tau lahh…. Tapi I don’t like it!!! Sbb I rasa…
1..terseksa …
2..penat…
3..tertanya -tanya…
4..i dah puas tunggu!!!! Arghhh….

Ok, apakah perasaan anda menunggu suatu benda yang tak pasti?? Seperti digantung tak bertali... I merasainya sekarang… dan I rasa terseksa… tapi…, apa yang I boleh buat….? Apabila ditanya apa yang I tak pasti pada orang yang dinanti… pertanyaan tidak dijawab dengan jelas…. Lalu apa yang boleh I lakukan hanyalah sekadar menanti pada suatu yang tak pasti…. Ia kedengaran kelakar kerana ia seperti suatu tajuk lagu… tapi impact yang I alami dari penantian I adalah satu perasaan yang bercampur baur….! Perasaan exited, hampa, kecewa, putus asa…. Huh! I have butterfly flying in my stomach now!

Apa yang I lakukan untuk mengubat penantian i??
1.. menulis blog ini.
2.. bercakap ngan aneem di telefon..
3.. membuat skech design evening dress saje saje, evening gown AJ, ang wedding gown my best friend..
4.. ke cyber café mengupdate blog..
5.. tengok tv sampai buhsan, muak, mual dan sebu!!

Thanx to ANEEM BoObOo yang menjadi pendengar setia…. Dialah yang memberikan I kekuatan, nasihat, dan juga mengambil berat ttg i….. Dan BOB BoObOo! (http://www.akuzamel.blogspot.com/) Yang menjadi pembaca setia blog i !
FIZAL (http://www.shafizal.wordpress.com/) yang rajin komen kat blog i Huhu…
dan Alhamdulillah, akibat daripada penantian ini, satu lagi sifat yang selalunya tidakkelihatan pada diri I mula muncul….

1..tabah
2..mudah redha..
3.. sabar…

huhu…. Orang kata… setiap yang berlaku ada hikmahnya…

ehem ehem!I suka photography nih…. Enjoy!!!! Teringat Britney spears di MTV VMA menyanyikan lagu IM A SLAVE 4 U… dengan ular SIAMESE ALBINO yang sebijik macam dalam gamba nih….
No comments: