Saturday, May 24, 2008

UITM DEGREE FASHION SHOW 2008

Ok…. Setelah berpenat lelah, bentungkus lumus…, maka hari yang ditunggu telah pun tiba….. 17 MEI 2008…. UITM DEGREE FASHION SHOW 2008… bertempat di DEWAN BANQUET SERI BESTARI, INTEKMA RESORT, SHAH ALAM…dan i sebagai assistant director, seperti biasa sangat sebuk tak kiralah dalam persediaan, sewaktu majlis berlangsung, ataupun selepas majlis…. Huh…. Penat taw…. So…. Daripada persiapan dewan, ke persiapan model sebelum model melenggokkan diri di atas stage.. i lah yang menguruskannya dibantu oleh krew krew yang lain…. Huhu…. Actually I enjoy the moment that I have while queue the model to the runway! Huhu…. With the background voice of ADLI and ARDI (kembar kew??) huhu… the majlis berjalan lancar…. Im so glad…. And the most memorable moment…. When my beloved senior, NABELLA ERWANI, crowned as the “best show!!” Huhu… sebenarnya salji yang turun dari tangan model BELLA adalah idea i! huhu,…. Dan i rasa macam terbayar penat lelah i menolong BELLA pada malam malam terakhir di bengkel sebelum hari assessment.. and im glad that my beloved senior, NIK ERWAN ROSELI, collectionnya dinobatkan sebagai “best collection!!” and congrats to CAROL NEESA coz collectionnya yang santai dan cantik dinobatkan untuk “best coordination!” huhu. Mereka sangat berbakat…! Hope pada masa I final semester…. I akan jadi seperti mereka… amin… so enjoylah gamba yang I grab dari page NIK ERWAN dan page UTUSAN MALAYSIA....…. Dan after the show….. I memengsankan diri kerana terlalu penat kat umah ZERY ZAMRY!!!! Haha dan pada esok harinya I menjait baju untuk show i! ooops!!!! Close the storyyyy!!! Walla!!!!!




from left... nik erwan dan model, nabella erwani dan model, carol dan model....

wow! ni lah design finale Nik erwan! best collection! congrats!!!!


ni design nabella.... melting glaciers






ni adalah illustration bella yang di buat menggunakan komputer...! meletops!!!

nak wat gak lah final nanti!


ahaks!!

1 comment:

nik erwan roseli said...

thanks ketum ... cakap pasal we alss thanks beb