Monday, May 12, 2008

trip fashion student ke LANGKAWI

Hello….
Motif kenapakah post langkawi yang basi ini di postkan sekarang???
Huhu...
Ianya kerana.... pada masa itue blog ini blom tercipta lagi....
Dan thanx to KHEME kerana menyumbangkan gambar berharga ini kepada saya...
Huhu
Berlangsung pada bulan februari...., trip ini membawa kami ke pulau mutiara.... ehhhh, pulau lagenda.....LANGKAWI...
Kami berlepas dari shah alam ke jeti kuala perlis lalu menaiki feri ke pulau....
Kami menginap di pantai chenang.... LANGKAWI BUTIQUE RESORT...
Butique???? Saya pun tak tau kenapa ianya dinamakan dengan nama sebegitu... huhu
Meriahlah kat cni...... kami jalan jalan ke tempat perusahaan gamat, makam mahsuri.(saya tak masuk pown...), kereta kabel bukit mat cincang, kuah (shopping dik!) dan juga tempat tempat menarik yang lain... huhu...
So, enjoylah ye the gamba gamba.....!



pemandangan dari atas jeti ke pulau! beranginnnnn!

kheme, saya, nadia ellisya.

thanx to part 4 coz handle trip yang seronoks nih!

nik erwan, saya, nadia

earobik time!!! huhu.... (i depan skali...!)

bersukan beramai ramai di pantai chenang!

drape bju untuk pertandingan apa ntah! huhu

menang no.2!

tarian apa tah???! yang penting saya di depan!

nik, saya, poG, wan, RD, fahmi kat makam mahsuri

pose dik.... pose!

berposing lah saya ngan kheme di depan kedai! huhu

panasssssssss cuaca!!!

geng skinny jeans merah dan biru!

pemandangan dari atas kereta kabel kat bukit mat cincang...(gayat dik!!!)

ni pun sama.... gayat lah! huhu... but kat atas ni berangin! huhu!

k.... tu je gamba yang ada kat i.... huhu.... bubye!


1 comment:

shafizal said...

wa!~~ seronoknya ke langkawi!~
fyi, i pun nak pergi langkawi jugak, hujung june ni. Tak sabar rasanya...