Thursday, May 15, 2008

bila kita direject.... what happennnn?????

huhu....
actually i bukannya apa....
cuma kadang kadang orang tak faham apa yang i nak luahkan....
so keyboard menjadi mangsa keadaan...

berbalik kepada tajuk kita,.... reject....
huh???
bencikan...??
tapi kalau terkena jugak nak wat caner?? kan??
huhu
kadang kadang i rasa i dah puas menunjukkan rasa sayang dan cinta.....,
tapi...., balasannya...? ADO??
huh...
bisa peritnya memang terasa... i pasti u all ada pengalaman ceni... kan??
huhu
i nak menceritakan bukannya apa.... cuma... kengkadang.... hati ni rasa beban..... menanggung segala rasa yang bercampur baur di dalam hati ni,... rasa kecewa, marah, tersinggung.... huh... tak terkira...

"huhu...."
that what we call fake happiness..
hurmmm....

bila i kene reject.... apa i bwat??
termenung, mula rasa sunyi...., huh..., memenatkan taw.
pastu i akan bwat orang ketawa untuk membuatkan i ada semangat untuk menempuh hari mendatang..... jadi badut ketawakan orang untuk mengembirakan hati sendiri...., thats sound so sad.... but i do experienced it!!!!

memangla sedih....., tapi bila kita sedih...., kita perlu pandai mengemirakan hati sendiri.... itu adalah penting untuk masa hadapan....
macam i...., i mengembirakan hati sendiri dengan menggembirakan hati orang lain...., so i dapt siappkan kerja dgn cepat kerana ada semangat....!
wow....,
hasilnya..... subject PATTERN>>> sukses!
suject DESIGN>>> sukses!
subject ILLUSTRATION>>> sukses!
suject EMBROIDERY>>> sukses!

huhu
pandai pandailah kita mencorakkan hidup kita sendiri....
i hanya menulis, u all hanya membaca....,
dan kita yang membuat keputusan...
walla!





2 comments:

shafizal said...

you, normal lah kalau kena reject. kena terima seadanya. i pun pernah gak kena reject.

btw, bagus gak lah kalau u kecewa and then u concentrate on ur study. at the end, semua sukses. bgus lah tu...

chaiyok!~~

Aina said...

btul tu nok..i sokong u..
btw...u look cute yg pic baju hitam tu..huuu i loike...=)